KÁRTYÁS COACHING

A kártya, az egy játék! Vagy nem teljesen az?

Neves képzőművészek által rajzolt kártyapaklik használatával zajlik a coaching ülés.

  • feltárhatod belső gondolataidat.
  • nem feltétlenül kell elmondanod a konkrét problémádat (csak, ha akarod)
  • a képek segítik a belső üzenetek, intuíciók feltárását
  • a coach segíti értelmezni az üzeneteket, amelyeket a képek hordoznak
  • nem jóslás!!!!!, de véletlenek nincsenek
  • a képek érzéseket keltenek, és gondolatokat ébresztenek

De, mi is az a Coaching?

Újszerű, célorientált tanácsadási módszer. Az a célja, hogy aki igénybe veszi, A-ból (ahol most áll egy adott helyzetben, megoldás folyamatában) eljusson B-be (ahova menni, jutni szeretne). Az ősi, magyar, kocsi kifejezés bejárta a világot, míg ebben az angolszászos formában, újra kifejezheti a gondolati-lelki-hangulati utaztatást, amire a coaching vállalkozik.

A coaching a coacholt személy, vagy csoport a coachee és a coach bizalomteli együttműködése során megvalósuló fejlesztő folyamat, amely a célmeghatározás, a jelen állapot elemzése, az intervenció és a realizálás, valamint az ezt követő eredmény-ellenőrzés – és követés folyamatán vezet végig.

A coaching célja lehetőséget biztosítani a résztvevőknek önmaguk kipróbálására, magabiztosságuk, szakmai önbizalmuk fejlesztésére, valamint a további egyéni fejlődési irányok meghatározására.

A coaching, az emberi erőforrás fejlesztésében és a vezetőképzésben és a mindennapi életben is alkalmazott eljárás, amely több tanácsadási, tréning technikát, módszertant alkalmaz a kliens és a cég igényeinek megfelelően, és személyre szabottan.

soul