KIADVÁNYOK

 

43db Segítő kérdés és ajánlás párkapcsolati problémák megoldásához.

43db Segítő kérdés és ajánlás párkapcsolati problémák megoldásához.  1200 Ft (Letölthető PDF)

Gyakori párkapcsolati problémák feltárásában, megoldásában segítenek a kártyák. Ha feltesszük magunknak a kérdést, mi mit tehetünk önmagunk érdekében az adott szituációban, segíthet megoldani a felszínen és az alatt feszülő problémákat.
Olyan pároknak, vagy párkapcsolatban élőknek ajánlom a kártyacsomagot, akik szeretnének javítani jelenlegi kapcsolatukon, akik érzik magukban az erőt, elkötelezettséget ahhoz, hogy ők maguk is változzanak, változtassanak. 

30 db. olyan gondolatot, felvetést tartalmaz, amelyek a szülők mindennapjaiban felmerülő kihívásait mutatja be. Esetenként tartalmaz egy konkrét kihívást, egy javaslatot és egy mantrát.30 db. olyan gondolatot, felvetést tartalmaz, amelyek a szülők mindennapjaiban felmerülő kihívásait mutatja be. Esetenként tartalmaz egy konkrét kihívást, egy javaslatot és egy mantrát. 2990 Ft (Letölthető PDF)

A könyvecske tartalmaz 30 db szülői kihívást, ezekre javaslatot lehetséges megoldással és egy-egy mantrát. Ezek együtt egy egészet képezve nyújtanak kapaszkodót, mutatnak irányt. Amikor azt érzed, hogy kifogytál az eszközökből, szükséged van egy új látásmódra, segíthet a könyvecske.

 

 30 db kártya. Szülőknek szóló mantrák, amelyek segíthetnek bizonyos nevelési helyzetekben, változni és változtatni. 1200 Ft (Letölthető PDF)

Ha úgy érzed elbizonytalanodtál, a családban sok a feszültség, nem tudod, hogy oldd meg a helyzetet a gyerekkel, szeretnéd megerősíteni, megismerni magad, vedd elő a mantrákat. A kihúzott kártyán látható szöveget elolvasod, hangosan kimondod, és gondolatban többször elismétled. Ezt addig teszed, míg belsővé nem válik a mantra. Lehet úgy használni, hogy amikor valamilyen kellemetlenség ér, vagy bizonytalan vagy, választasz véletlenszerűen 1-3 kártyát. A rajta szereplő mantrák segíthetnek a kihívásod megoldani, a bizonytalanságod eloszlatni.

32 db mantra, amely segíti a kamaszok mindennapi életvitelét, önerősítését, önbecsülését. A kamaszkor nehézségeiből egy kis kiutat mutat, nyújt a számukra.

32 db mantra, amely segíti a kamaszok mindennapi életvitelét, önerősítését, önbecsülését. A kamaszkor nehézségeiből egy kis kiutat mutat, nyújt a számukra. 1200 Ft (Letölthető PDF)

 A ki vagyok én? mantrakártyacsomag 1. azoknak a fiataloknak készült, akik szeretnének megerősítést kapni, megismerni, fejleszteni, önmagukat. A 32 mantra használható egy-egy helyzetben önmegerősítésként, vagy folyamatos önfejlesztésként.

 

32 db mantra, amely segít változni, változtatni saját magukhoz és a környezetükhöz való hozzáállásban úgy, hogy önmagát erősíti. Utat mutat ahhoz, hogy miként lehet a saját, felnőttként kialakítani. 1200 Ft (Letölthető PDF)

A ki vagyok én? Mantrakártyacsomag 2. azoknak a fiataloknak készült, akik szeretnének megerősítést kapni, megismerni, fejleszteni önmagukat, akik már az 1. csomagot kipróbálták és folytatnák az elkezdett önerősítést. A csomag újabb 32 mantrát tartalmaz. 

 

 

 

 

Ha úgy érzed elbizonytalanodtál, a környezetedben sok a feszültség, nem tudod, hogy oldd meg a helyzetet, szeretnéd megerősíteni, megismerni magad, vedd elő a mantrákat.
A kihúzott kártyán látható szöveget elolvasod, hangosan kimondod, és gondolatban többször elismétled. Ezt addig teszed, míg belsővé nem válik.

Lehet úgy használni, hogy amikor valamilyen kellemetlenség ér, vagy bizonytalan vagy, választasz véletlenszerűen 1-3 kártyát. A rajta szereplő mantrák segíthetnek a kihívásod megoldani, a bizonytalanságod eloszlatni.
Használhatod úgy, hogy minden nap húzol 1 kártyát, és a mantra gondolatai szerint egész nap erősíted magad.Vagy lehet hetente egyszer, egy mantrát fókuszban tartani.